Previous slide
Next slide

RODA EL TEU VIDEOCLIP A MALLORCA

Necessites un videoclip professional per llençar el nou tema del teu grup? Vols rodar el teu videoclip a Mallorca i busques una productora audiovisual amb experiència per a realitzar-lo? No busquis més, a nosaltres ens apassiona el món del videoclip i volem conèixer el teu projecte.

LA TEVA IMAGINACIÓ SERÀ EL NOSTRE LÍMIT

Aportam tots els mitjans tècnics i humans per rodar el teu vídeo. Oferim pressupostos flexibles i sense compromís, adaptats a les necessitats de cada videoclip. Si tens una cançó i una idea pel teu vídeo contacta amb nosaltres i t’ajudarem a realitzar el videoclip des de la teva idea inicial fins al producte acabat.

Resulta molt complicat mantenir-se visible en el panorama musical si la teva banda no disposa d’un parell de videoclips, que gràcies a les xarxes socials us serviran per atreure seguidors i també captar l’interès d’algun segell discogràfic.

Youtube i d’altres plataformes online s’han convertit en una finestra molt important per a donar a conèixer la teva banda. La nostra productora de videoclips a Mallorca pot ajudar-vos a accedir a tota l’audiència potencial que necessita qualsevol banda. Un bon videoclip pot servir de carta de presentació per a mostrar el vostre projecte a segells discogràfics; alguns dels nostres vídeos han estat editats per a discogràfiques com Sony Music Entertainment España o Universal Music Spain i ja tenen milions de visites als seus canals de vevo.


Tenim suficient experiència en el rodatge de videoclips per afirmar que no es pot fixar un llistat de tarifes de videoclips. Moltes vegades els artistes ens contacten demanant pressupost de videoclip sense tenir una idea clara del vídeo que es vol fer i ens resulta impossible respondre amb un preu concret.

Cada vídeo musical té un pressupost propi que depèn de la idea que es vulgui portar a terme: a vegades un artista té una idea original que no suposa un gran desplegament tècnic des del punt de vista audiovisual, i d’altres els artistes busquen projectes més ambiciosos que requereixen d’un major equip tècnic i humà. Nosaltres adaptem les nostres tarifes de videoclip a les necessitats reals del teu projecte.

Volem escoltar el teu projecte!

Si ja tens una idea i vols rodar el teu vídeo musical a Mallorca, no dubtis en contactar-nos i et prepararem un pressupost de videoclip a mida. Podeu telefonar-nos, enviar un whatsapp, un correu o, si ho preferiu, també podeu usar el nostre formulari de contacte. En qualsevol cas, intentarem respondre abans de 24h. 😉

Cada videoclip és un món, per això ens agrada implicar-nos amb tots ells per a orientar-te, de manera que cada un tengui el seu propi estil i personalitat. Pots fer una ullada als últims videoclips que hem rodat i editat aquí mateix. Esperam que vos agradin!