Hola!

Em dic Lluís i sóc un videògraf de noces de Mallorca. He nascut i crescut en aquesta preciosa illa i he filmat a la majoria dels seus racons i exquisides finques. Estic enamorat d’aquesta terra i sento passió pel que faig. Tenc el treball més bonic del món!

Com a creador audiovisual m’interessa l’univers emocional, per la qual cosa m’he especialitzat en el rodatge i edició de vídeos de noces. El meu principal objectiu és crear vídeos emotius amb una estètica cinematogràfica impecable. Els meus vídeos són moderns, naturals i d’estil documental. A més, m’agrada adaptar-los al gust de cada parella.

Podeu fer un cop d’ull als meus últims tràilers de noces més avall. També us convido a seguir-me a Instagram per a estar al corrent dels meus últims clips d’inspiració per a noces.

Teballo amb càmeres Cinema Line per entregar la millor qualitat de vídeo disponible. Els vostres vídeos estaran editats a definició 4K UltraHD amb un subtil look de càmara lenta.

Us agradaria que m’encarregués dels vostres vídeos de noces? M’encantaria escoltar la vostra història.

4K
Elizabeth & George – 1 min Highlights
FINCA MORNETA | MALLORCA
Sophie & Dale – 1 min Highlights
SON TOGORES | MALLORCA
Jessica & Marcel – 1 min Highlights
CASES DE FETGET | MALLORCA
Jasmine & Eamonn – 1 min Highlights
SON DOBLONS | MALLORCA
Ambre & Antoine – 1 min Highlights
SON MARROIG | MALLORCA
Chloé & Pablo – 1 min Highlights
SON BERGA | MALLORCA

VIDEÒGRAF DE BODA A MALLORCA

Et cases a Mallorca i vols un record cinematogràfic del vostre gran dia? Busques un videògraf de noces professional per realitzar el vostre vídeo de noces a Mallorca? La nostra productora audiovisual posa a la teva disposició un equip de videògrafs de noces especialitzat en rodar i editar vídeos de noces a Mallorca.

Desitjam formar part del vostre gran dia i condensar-ne els millors moments en una pel·lícula de boda. El nostre objectiu és captar moments únics per a crear records inoblidables que us faran reviure el dia de la vostra boda sempre que volgueu.

Capturem moments unics per crear records inoblidables

Virginia & Juan Pedro – 1 min Highlights
SON MARROIG | MALLORCA
Andrew & Rachael – 1 min Highlights
FINCA COMASSEMA | MALLORCA
Anna & Daniel – 1 min Highlights
SON MIR | MALLORCA
Janelys & Javier – Highlights
SON GUAL | MALLORCA

VÍDEOS DE BODA PROFESSIONALS A MALLORCA

Cada parella és única, i per això els nostres videògrafs de noces ofereixen vídeos personalitzats i moderns. Els nostres vídeos de boda són elegants, naturals i altament emotius. A més tenen un look cinematogràfic espectacular. Sens dubte desitjareu compartir-los amb la família i amics!

Abans de la vostra celebració, estaré encantat d’escoltar les vostres idees i suggerències en relació als vostres vídeos de boda. No dubteu en contactar-me per explicar-me exactament com voleu que siguin els vostres vídeos de noces.

Durant el rodatge de la vostra boda ens agrada crear un ambient positiu per a que tot flueixi davant la càmera. El nostre estil és documental. No som molt amics dels posats, tot i que sí ens agrada orientar-vos quan la situació ho precisa. Busquem constantment enquadraments originals i alhora ens agrada escoltar les vostres suggerències.

Un video de noces fet a mida

Katina & Dupi – 1 min Highlights
CASA VISTA ROQUETA | MALLORCA
Yasmin & Milad – Highlights
SON MARROIG | MALLORCA

UN EXCEL·LENT RECORD PER A TOTA LA VIDA DEL VOSTRE GRAN DIA

Ens agrada fer vídeos de noces que contin històries, que siguin originals i que tenguin una estètica elegant i impecable. Disposem dels millors equips de rodatge professional: càmeres Cinema Line 4K, drones i sets d’objectius de cine per tal d’oferir una qualitat d’imatge cinematogràfica excepcional. També cuidem molt el so dels discursos i missatges del vostre vídeo de boda a fi de que tot s’escolti perfectament.

Sempre estem oberts a les vostres idees i suggeriments del “què” i el “com” vos agradaria filmar el dia de la vostra boda.

El més important per nosaltres és que gaudiu al màxim el vostre gran dia. El nostre treball consisteix en captar totes les imatges necessàries per editar els vostres espectaculars vídeos de boda.

No son sols videos de noces, son tresors familiars

Vikki & Harry – Highlights
FINCA ES CABÀS | MALLORCA
Katy & Dominic – Highlights
ALCANADA GOLF CLUB | MALLORCA

DISTINTS PACKS DE VÍDEO I EXTRES DISPONIBLES

Voleu més informació? No dubteu en contactar-me usant el següent formulari i em posaré en contacte amb vosaltres tan aviat com pugui. En cas de no haver rebut la meva resposta en un dia hàbil reviseu la carpeta spam o telefoneu-me 🙂

Useu aquest formulari per contactar-me!

4K