Roda el teu videoclip a Mallorca

Necessites un videoclip professional per llençar el nou tema del teu grup? Vols rodar el teu videoclip a Mallorca i busques una productora audiovisual amb experiència per a realitzar-lo? No busquis més, a nosaltres ens apassiona el món del videoclip i volem conèixer el teu projecte.

LA TEVA IMAGINACIÓ SERÀ EL NOSTRE LÍMIT

Aportam tots els mitjans tècnics i humans per rodar el teu vídeo. Oferim pressupostos flexibles i sense compromís, adaptats a les necessitats de cada videoclip. Si tens una cançó i una idea pel teu vídeo contacta amb nosaltres i t’ajudarem a realitzar el videoclip des de la teva idea inicial fins al producte acabat.

Resulta molt complicat mantenir-se visible en el panorama musical si la teva banda no disposa d’un parell de videoclips, que gràcies a les xarxes socials us serviran per atreure seguidors i també captar l’interès d’algun segell discogràfic.

Youtube i d’altres plataformes online s’han convertit en una finestra molt important per a donar a conèixer la teva banda. La nostra productora de videoclips a Mallorca pot ajudar-vos a accedir a tota l’audiència potencial que necessita qualsevol banda. Un bon videoclip pot servir de carta de presentació per a mostrar el vostre projecte a segells discogràfics; alguns dels nostres vídeos han estat editats per a discogràfiques com Sony Music Entertainment España o Universal Music Spain i ja tenen milions de visites als seus canals de vevo.

Cada videoclip és un món, per això ens agrada implicar-nos amb tots ells per a orientar-te, de manera que cada un tengui el seu propi estil i personalitat. Pots fer una ullada als últims videoclips que hem rodat i editat aquí mateix. Esperam que vos agradin! 😉

Els nostres videoclips: