Vídeo de noces professional a Mallorca

Et cases a Mallorca i vols un record cinematogràfic del vostre gran dia? Busques un videògraf de noces professional per realitzar el vostre vídeo de noces a Mallorca? La nostra productora audiovisual posa a la teva disposició un equip de videògrafs de noces especialitzat en rodar i editar vídeos de noces a Mallorca. Desitjam formar part del vostre gran dia i condensar-ne els millors moments en una pel·lícula de boda. El nostre objectiu és captar moments únics per a crear records inoblidables que us faran reviure el dia de la vostra boda sempre que volgueu.

Sophie & Dale - 1 min Highlights

Sophie & Dale – 1 min Highlights

SON TOGORES | MALLORCA

Jasmine & Eamonn - 1 min Highlights

Jasmine & Eamonn – 1 min Highlights

SON DOBLONS | MALLORCA

Elizabeth & George - 1 min Highlights

Elizabeth & George – 1 min Highlights

FINCA MORNETA | MALLORCA

Janelys & Javier - Highlights

Janelys & Javier – Highlights

SON GUAL | MALLORCA

Virginia & Juan Pedro - Highlights

Virginia & Juan Pedro – 1 min Highlights

SON MARROIG | MALLORCA

Anna & Daniel - 1 min Highlights

Anna & Daniel – 1 min Highlights

SON MIR | MALLORCA

Andrew & Rachael - 1 min Highlights

Andrew & Rachael – 1 min Highlights

FINCA COMASSEMA | MALLORCA

Yasmin & Milad - Highlights

Yasmin & Milad – Highlights

SON MARROIG | MALLORCA

Vikki & Harry - Highlights

Vikki & Harry – Highlights

ES CABÀS | MALLORCA

Katy & Dominic - Highlights - Highlights

Katy & Dominic – Highlights

ALCANADA GOLF CLUB | MALLORCA

VÍDEOS DE BODA AMB ESTIL PROPI

Cada parella és única, i per això els nostres videògrafs de noces ofereixen vídeos personalitzats i moderns. Els nostres films de noces són elegants, naturals i altament emotius. A més tenen un look cinematogràfic personalitzat al vostre gust. Sens dubte desitjareu compartir-los amb la família i amics! Feu una ullada als nostres últims films de boda i consulteu els nostres packs i tarifes de vídeo de noces!

Durant el rodatge de la vostra boda ens agrada crear un ambient positiu per a que tot flueixi davant la càmera. El nostre estil és documental. No som molt amics dels posats, tot i que alguna vegada us demanarem que us mireu als ulls, que us relaxeu o que us beseu. Constantment busquem enquadraments originals i alhora ens agrada escoltar les vostres suggerències.

Natalia & Julian's welcome drink party

Natalia & Julian’s welcome drink party

BODEGAS ANGEL | Mallorca

Mariam & Charles' welcome drink party

Mariam & Charles’ welcome drink party

LA TERRAZA DE ALCANADA | Mallorca

UN EXCEL·LENT RECORD PER A TOTA LA VIDA DEL VOSTRE GRAN DIA

Ens agrada fer vídeos de noces que contin històries, que siguin originals i que tenguin una estètica elegant i impecable. Disposem dels millors equips de rodatge professional: càmeres 4K, drones i sets d’objectius fixos per tal d’oferir una qualitat d’imatge cinematogràfica excepcional. També cuidem molt el so dels discursos i missatges del vostre vídeo de boda a fi de que tot s’escolti perfectament. Sempre estem oberts a les vostres idees i suggeriments del “què” i el “com” vos agradaria filmar el dia de la vostra boda. El més important per nosaltres és que gaudiu al màxim el vostre gran dia i que quedeu totalment satisfets tant amb el nostre equip de videògrafs de boda com amb el vídeo de noces que vos entregarem.

Captam moments únics, cream records inoblidables

VIDEÒGRAFS DE NOCES AMB ESTIL I EXPERIÈNCIA

Coneixes els avantatges de rodar les teves noces a dues càmeres? T’agradaria que incloguéssim en el vídeo entrevistes a la teva parella i als convidats? Vols que també rodem un videoclip amb tots els convidats al llarg del dia de les noces? Vols imatges aèries de les noces amb el nostre dron o t’agradaria tenir una càmera gopro dins el cotxe de noces? T’agradaria projectar un petit vídeo del que hem rodat durant el dia el mateix vespre durant el sopar? Sí, són moltes possibilitats, per això disposem de distints paquets i tarifes de vídeo de noces per adaptar-nos al vostre gust i necessitats. La vostra imaginació serà el nostre límit.

CONTACTE

Si teniu qualsevol pregunta, comentari, o simplement voleu que ens coneguem per parlar de les vostres noces i visionar alguns dels nostres últims vídeos, no dubteu en contactar-nos!

Podeu telefonar, enviar-nos un whatsapp, un correu o també podeu usar aquest formulari de contacte. En qualsevol cas, intentarem respondre abans de 24h. 😉

No oblideu indicar-nos la vostra data de la boda per poder comprobar la nostra disponibilitat!

  lluis-fernandez-videograf-de-noces

  TARIFES DE VÍDEO DE NOCES A MALLORCA 2021

  Conta’ns com seria el teu vídeo de noces perfecte i te’l farem a mida!

  PACK DIRECTOR (1 CÀMERA)

  Aquesta és la nostra proposta de vídeo de noces complet i rodat a una càmera. Amb el pack Director vos entregarem fins a 3 vídeos del vostre casament, tots ells amb qualitat cinematogràfica i un acabat impecable.

  • Rodatge a una càmera (10h). Inclou els preparatius de la núvia i el nuvi, la cerimònia, el cocktail, el banquet, el ball i la festa.
  • Entreguem un vídeo de noces highlights de 3-5 min amb les millors imatges.
  • Entreguem una pel·lícula de noces Full HD de 13-15min.
  • Entreguem un vídeo amb els discursos íntegres de les vostres noces.
  Per un petit extra, el nostre colorista aplicarà un look de color cinematogràfic als vostres vídeos de noces. Tendreu uns vídeos de boda únics i amb estètica de cine!

  PACK PREMIUM (2 CÀMERES)

  Amb el pack premium oferim un rodatge a dues càmeres per no perdre ni un detall del dia del vostre casament. Opcionalment aquest pack també inclou entrevistes a familiars i amics.

  • Rodatge a dues càmeres (10h). Inclou els preparatius de la núvia i el nuvi, la cerimònia, el cocktail, el banquet, el ball i la festa.
  • Slider per a travellings de càmera.
  • Entrevistes als nuvis i a familiars i amics (opcional).
  • Entreguem un vídeo de noces highlights de 3-5 min amb les millors imatges del dia.
  • Entreguem una pel·lícula de boda Full HD de 13-15 min de les vostres noces.
  • Entreguem un vídeo amb els discursos íntegres de les vostres noces.
  Cuidam molt la qualitat de so dels nostres vídeos de noces, per això portam als nostres rodatges una gravadora d’àudio professional per captar el millor so possible. Oblida’t de discursos que s’escolten malament o amb massa eco!

  PACK PLATINUM (2+1 CÀMERES)

  No renunciïs a res! Aquest és el nostre pack més complet i exclusiu. El pack platinum inclou els nostres mitjans tècnics de rodatge més avançats per aconseguir que els vostres vídeos tenguin un look cinematogràfic i moviments de càmera immillorables. No perdis ni un detall del dia del vostre casament!

  • Rodatge amb dos operadors i tres càmeres (10h). Inclou els preparatius, la cerimònia, el cocktail, el banquet, el ball i la festa.
  • Set d’òptiques fixes cinematogràfiques per a obtenir una estètica impecable.
  • Slider per a travellings de càmera.
  • Estabilitzador motoritzat per a seqüències en moviment tipus stedicam.
  • Espectaculars timelapses i seqüències camera car dins el vostre cotxe de boda.
  • Entrevistes als nuvis i a familiars i amics (opcional).
  • Entreguem un vídeo de noces highlights de 3-5 min amb les millors imatges del dia.
  • Entreguem una pel·lícula de boda Full HD de 13-15 min de les vostres noces.
  • Entreguem un vídeo amb els discursos íntegres de les vostres noces.
  Entreguem un tercer vídeo amb els discursos íntegres de les vostres noces per a que no vos perdeu ni un detall!

  EXTRES

  • A partir de la 10ª hora de rodatge s’afegiran 50€/hora extra per cada operador.
  • Vídeo highlights 1 min per a xarxes socials entregat en una setmana.
  • SAME DAY EDIT: projecta els millors moments de la boda durant el sopar.
  • Caixa de fusta personalitzada amb el vostre logo marcat amb làser.
  • Sessió preboda / postboda a distintes localitzacions per a editar al vostre vídeo de noces.
  • Imatges aèries amb drone (si és possible a la vostra zona).
  • Operador de càmera extra.
  • Vídeo invitació / Vídeo sorpresa

  COMENTARIS RECENTS DE LES NOSTRES PARELLES:

  Molt bona feina, video espectacular! Rapidesa. Opcio a canvis. Gran professional! Tornaria a contractar els seus serveis per 3 vegada 😉

  thumb Marta Jaume
  28/08/2021

  I spent around 6 months trying to find a videographer for my wedding in Mallorca and Lluis was the most perfect fit. I was looking for someone that already had a good style but was willing to be flexible with edits and duration as we had a very early start for a Spanish wedding. Lluis took the time to get to know Luke and myself and travelled a long way to meet us when we were in Mallorca for the week getting things tied up for the wedding. He was thoroughly friendly and professional and took great pride in his work. On the day obviously it can be very stressful but Lluis gave us space to relax and be natural which lead to a video truly showing us as a couple and our day, laughing and having fun instead of everything being really staged. I cannot even begin to tell you how much I loved the final cut. The wedding day goes by in such a flash, it's really difficult to take it all in but thanks to such a wonderful video we were able to relive all the special moments. We had the movie filter on our video which I would highly recommend! Lluis was flexible when it came to making some small edits to the video and did them really quickly. It was truly the biggest honor to have him on our wedding day and I truly couldn't have wished for a better videographer. I travel a lot with work and every time I am on a plane, I rewatch the video because it brings such happiness when I'm leaving my family to travel. Lluis, thank you for capturing every special moment, we will treasure your work forever. Lauren and Luke Herbert

  thumb Lauren Blonde Vision
  28/01/2021

  Absolutely amazing work from Lluis. He is very professional and his work is beautiful. Our wedding video is perfect. He captured every detail and we didn't even notice he was there. The short messages from our guests were fabulous and added that something special to the video. I cannot recommend him enough, if you are looking for a friendly and truly professional videographer Lluis is your man!

  thumb donna bright
  28/01/2020

  5 star review for Lluis and his team. (I would give more stars if I could). From initial Skype calls to our wedding day and then receiving our memories in a beautiful personalised box, its been amazing and we are absolutely over the moon. Flying over from uk,we were worried with who to choose, as we didn't know the area but if you're are getting married in Mallorca, Lluis and his team are no doubt up there with the best. Our video is so beautiful and modern, Lluis is clearly talented at videography and editing. Thank you Lluis we are in love with our video. Love The Haldenbys

  thumb Adam Haldenby
  12/02/2020

  I spent around 6 months trying to find a videographer for my wedding in Mallorca and Lluis was the most perfect fit. I was looking for someone that already had a good style but was willing to be flexible with edits and duration as we had a very early start for a Spanish wedding. Lluis took the time to get to know Luke and myself and travelled a long way to meet us when we were in Mallorca for the week getting things tied up for the wedding. He was thoroughly friendly and professional and took great pride in his work. On the day obviously it can be very stressful but Lluis gave us space to relax and be natural which lead to a video truly showing us as a couple and our day, laughing and having fun instead of everything being really staged. I cannot even begin to tell you how much I loved the final cut. The wedding day goes by in such a flash, it's really difficult to take it all in but thanks to such a wonderful video we were able to relive all the special moments. We had the movie filter on our video which I would highly recommend! Lluis was flexible when it came to making some small edits to the video and did them really quickly. It was truly the biggest honor to have him on our wedding day and I truly couldn't have wished for a better videographer. I travel a lot with work and every time I am on a plane, I rewatch the video because it brings such happiness when I'm leaving my family to travel. Lluis, thank you for capturing every special moment, we will treasure your work forever. Lauren and Luke Herbert

  thumb Lauren Blonde Vision
  29/03/2020

  Lluís was an absolute gentleman from start to finish. We got married in Majorca August 2019 and first contacted Lluís via Watsapp, followed by a meeting on Skype; his perfect English is commendable and allowed us to firm up all the details and criteria for the big day. On the day itself, nothing was too much trouble and he captured everyone and everything, including multiple locations. When we arrived home in the UK the correspondence was still 100% and he kept us updated on the editing. We are thrilled with all our videos received which includes separate speeches, short and long versions. I couldn’t recommend more 10/10 Gracias Amigo

  thumb Marti Hoskins
  02/03/2020

  Lluís was an absolute gentleman from start to finish. We got married in Majorca August 2019 and first contacted Lluís via Watsapp, followed by a meeting on Skype; his perfect English is commendable and allowed us to firm up all the details and criteria for the big day. On the day itself, nothing was too much trouble and he captured everyone and everything, including multiple locations. When we arrived home in the UK the correspondence was still 100% and he kept us updated on the editing. We are thrilled with all our videos received which includes separate speeches, short and long versions. I couldn’t recommend more 10/10 Gracias Amigo

  thumb Marti Hoskins
  28/01/2021

  Lluis is absolutely professional in his job - very warm person, simple to communicate, you can not see him when he filming - he is invisible. Can't describe film in words.. maybe amazing is one word.. Highly recommend!

  thumb Žygimantas Turčinskas
  28/02/2019

  Lluis produced the most amazing video of our wedding which we absolutely love. We knew we wanted to work with him from the first time we met him as he is so lovely and professional too. It was great to have the box to keep our videos in which made it more personalised and something special to keep! We couldn't recommend him enough.

  thumb Christie Farrell
  19/02/2020

  Lluis created the most beautiful and magical video of our wedding, it captured the day perfectly and is something we’ll forever look back on to remind us of it. He was a pleasure to deal with, he took the time beforehand to understand what was important to us and made us both feel very comfortable in front of the camera on the day. We couldn’t recommend Lluis enough!

  thumb Rebekah Allen
  28/11/2021

  Yo sólo puedo decir que ha sido el regalo que le he hecho a dos amigas para su boda y volvería a repetir una tercera sin dudarlo. Es increíble el resultado con todos esos detalles, pero sobretodo como capta tu idea y qué fácil te lo pone todo! Recomendable 100%.

  thumb Àngela Garcia Vidal
  28/08/2021

  Brilliant in every aspect! We met Lluis as he filmed my friends wedding and straight away his brilliance and professionalism were evident. Lluis is a genuine, smiling, happy go lucky guy and an absolute dream to work with! Many of our guests on our wedding day commented on how nice and friendly our videographer was. His professionalism on the day was perfect and he captured our special day so much better than we ever could have imagined. Every time we watch the wedding video we notice something different and comment what a good job Lluis did and that it was the best decision we made. If you are in two minds whether or not to have videographer - do it! We were in two minds aswell but from the minute we booked Lluis we did not regret it. His fantastic videography and editing captured our day perfectly! Highly recommended!

  thumb Robert Bannon
  28/01/2020

  Artist, Perfectionist & great guy. Those are the 3 words (well 4 actually) that comes to mind in describing Lluis and his work. My wife and I got married in Alcudia, and Lluis shot our wedding video. Lluis completely surpassed every expectation we had beforehand. Which in itself was very hard, as we put a lot of effort in choosing Lluis. What made it easy was browsing through the many wedding videos he had on his website, everyone appealing to our taste. During our wedding day, Lluis was an asset in every way. Not only because of the end result of his work, but because he was so great to have around. He knew when to "disappear" (making the shot very natural, shooting from a distance) and he was really good at giving directions, to capture great shots as well. He's 10 out of 10. Couldn't recommend him more!

  thumb Marcus San Pedro
  28/01/2020

  Lluis did a wonderful job filming our wedding in Mallorca! Many many thanks for the great video 🙂

  thumb Nathalie Lohrbach
  28/01/2019

  Gran gran profesional! Un trabajo excelente, trato inmejorable y muy responsable. Atento a todos los detalles, captando todos los momentos especiales de un día único! Encantados con todos los videos que nos realizó, gracias a los cuales tendremos siempre un muy bonito recuerdo de nuestro día. Volveríamos a repetir! Totalmente recomendable!

  thumb CATI BOVER
  28/01/2021

  Lluis has been fantastic from start to finish he is extremely friendly and personable. The videos which he has produced for our wedding our better than we could’ve ever imagined and we couldn’t recommend him more to anyone looking for a videographer for their big day! Thank you Lluis

  thumb Grant Smith
  23/05/2020

  Una feina espectacular!!! Captant tots els detalls durant la celebració i una entrega de la feina ràpida.

  thumb Tomeu Estelrich
  28/08/2021

  Lluis was recommended to us by our wedding photographer and although it was quite last minute relatively speaking Lluis was so great and responsive throughout the whole thing. His english is great and he obtained the most amazing footage from our wedding day. He really spent his time creating an amazing wedding video using songs we love and really capturing the happiest moments of our day. I laughed, cried then laughed again watching what he'd created. I couldn't recommend more.

  thumb Anneka Ferguson
  28/01/2019

  5 star review for Lluis and his team. (I would give more stars if I could). From initial Skype calls to our wedding day and then receiving our memories in a beautiful personalised box, its been amazing and we are absolutely over the moon. Flying over from uk,we were worried with who to choose, as we didn't know the area but if you're are getting married in Mallorca, Lluis and his team are no doubt up there with the best. Our video is so beautiful and modern, Lluis is clearly talented at videography and editing. Thank you Lluis we are in love with our video. Love The Haldenbys

  thumb Adam Haldenby
  28/01/2021
  Marian
  Marian pack premium
  En la reunión le transmitimos la idea del vídeo que queríamos y el día de la boda no nos preocupamos absolutamente de nada. Nos hicieron sentir muy cómodos y se nota en el resultado. El vídeo es un recuerdo maravilloso que por muchos años que pasen y muchas veces que lo hayamos visto nunca nos cansa. Siempre consigue trasladarnos a ese día.
  David
  David pack bàsic + look de color premium
  Luis was responsible for filming my wedding and making our incredible wedding videos. His patience, understanding, creativeness and passion for film and photo are transmitted through the high-quality work he delivered (in reasonable time!). I would, without a doubt, repeat business with him should the occasion arise!
  Mar Barceló
  Mar Barceló pack premium
  Fue el regalo de mis amigas, y la verdad que no pudieron acertar más, yo no había pensado en vídeo, sólo en fotos, pero cuando recibí el usb nos quedamos sin palabras, lo hemos mirado en bucle no sé cuantas veces, nos encanta, hay un trocito de cada escena de la boda, es emotivo, divertido, familiar, lo tiene todo. Recomendable 100%, además el día de la boda casi ni nos enteramos de que estuvieran ahí.
  Anna y Jaume
  Anna y Jaume pack mini
  Contratamos el servicio de Lluis para nuestra boda. Desde el primer momento estuvo muy profesional, es una persona muy amable y simpática. Siempre estuvo muy atento a nuestras peticiones y preguntas. ¡El resultado fue un trabajo fantástico!
  Ángela García
  Ángela García pack premium
  Nosotros lo encargamos para hacerle una sorpresa a una de nuestras mejores amigas. Todo salió perfecto. Nos ayudaron mucho. Nos dieron muchas ideas y se adaptaron en todo momento. Y, sobre todo, no dejaron escapar ni un solo detalle. El resultado ha sido mejor de lo que podíamos esperar. Han cuidado cada detalle del video con muchísimo cariño y cuando llevas tantos meses preparando la boda, que alguien le ponga la misma ilusión que tu, es muy bonito. Sin duda alguna repetiríamos mil veces. Además, no pueden ser más simpáticos.
  Silvia Estévez
  Silvia Estévez packpremium + look de color premium
  Excelente profesional y trato inmejorable. Estamos muy contentos con su trabajo ya que disfrutamos muchísimo de nuestro día sin tener que preocuparnos por nada. Lluís ha creado el mejor recuerdo que podíamos tener de uno de los mejores días de nuestra vida.
  Ryan and Jennifer Cooper
  Ryan and Jennifer Cooper pack premium + look de color premium
  It was an absolute dream to work with Lluís, he is very professional, passionate about his work and attentive. The video we received was more than we could have imagined. The moments he captured were really remarkable. We could not recommend it enough. Thanks, Lluís.
  Ana Cabanellas
  Ana Cabanellas pack premium + look de color premium
  Nos encantó su trabajo nada más verlo en la web. Relación calidad precio excelente. ¡Acabado final de cine! Muchísimo gusto para la composición del highlights, capaz de resumir un día en 4 minutos de la mejor manera. El vídeo de la boda, de unos 20 min., ¡perfecto igual! Detalle de entrega precioso.
  wedding-video-usb
  Wedding-video-box
  Vídeo de noces a Mallorca | Lluís Fernández | modif: 23/1/2023