La nostra productora audiovisual ofereix serveis integrals de producció audiovisual per portar a terme el teu projecte des de la idea inicial fins al producte acabat. Ens trobem a Mallorca i Barcelona, disposem d’equips propis de rodatge Full HD 1080 i diversos jocs d’objectius de gran qualitat, sales de muntatge i postproducció, així com el magnífic estudi d’enregistrament Digitals Pro, que ens proporciona diverses sales de sonorització on realitzem les mescles finals i la postproducció d’àudio.

La nostra productora audiovisual és jove, però ja han passat per les nostres mans diversos projectes de documental, videoclips, reportatges, curtmetratges d’animació, sessions fotogràfiques, disseny web… Comunicar és existir, i nosaltres t’ajudem a fer-ho de la millor forma possible.

Lluís Fernández - Rodatge videoclip

Oferim també serveis de grafisme, animació, postproducció i efectes visuals; tots els detalls són importants a fi de vestir i fer créixer el projecte cap al seu acabat òptim.

La fotografia és una de les nostres passions, tenim experiència cobrint tot tipus d’esdeveniments: concerts, passarel·les de moda, espectacles, sessions fotogràfiques, book professional…

Tenir un web és existir, i per aquest motiu també dissenyem el teu espai a la xarxa per a poder arribar a tothom de la forma més adient. Tenim experiència implementant diversos tipus de lloc web; des de pàgines professionals fins a botigues online.

No dubtis en presentar-nos el teu projecte, tenim ganes d’escoltar-lo i fer-lo créixer plegats!

 

Sobre mi…

– Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra.

– Tècnic Superior en realització d’audiovisuals i espectacles.

– Tècnic Superior en administració de sistemes informàtics.

Premi Extraordinari 2009 de Formació Professional de Grau Superior de les Illes Balears de comunicació, imatge i so.

Recentment he dirigit “Sa Travessa”, el meu primer documental. Al 2011 vaig formar part de l’equip de realització del programa Polònia de TV3, dins el marc del pràcticum del Grau en Comunicació Audiovisual. Al 2010 vaig treballar com a gestor de campanyes publicitàries dels grups de mitjans digitals de Tirabol i el grup Catmèdia.

Durant el 2008 vaig ser el responsable dels grafismes de la cadena Localia TVI a Balears, on també vaig participar a l’equip de realització en diversos programes televisius. He treballat com a operador de càmera freelance en esdeveniments internacionals -Los Angeles, San Diego, Nova York, Xangai, Berlín, Hamburg, Brusel·les…- de l’oficina de comerç exterior del Govern de les Illes Balears, oferint també serveis d’edició, muntatge i postproducció de vídeos promocionals. També he compartit rodatges amb el director Francesc Bellmunt, treballant com a operador de càmera i grafista d’algunes de les seves últimes produccions.

Actualment treballo com a freelance en el sector de la comunicació, disseny web i producció audiovisual.

Què fem | Lluís Fernández | modif: 07/12/2013