Posted by on Dec 30, 2013 in | 0 comentaris

Move and Dance és una acadèmia de dansa que ens va contactar per a rodar i editar un vídeo en HD de l’actuació de final de curs dels seus alumnes a l’auditori de Manacor (Mallorca). Per a rodar un espectacle d’aquestes característiques recomanem utilitzar de dues a cinc càmeres de vídeo. Sempre ens adaptem a les possibilitats de producció del client i en aquest cas concret vàrem decidir rodar-ho amb dues 5D markIII. Sabíem que utilitzar aquest tipus de càmeres ens suposaria un repte degut a la seva finíssima profunditat de camp, però veient el vídeo resultant no dubtem de que va ser una bona decisió. El vídeo de l’actuació es va vendre a familiars i amics dels alumnes, podeu veure’n una petita mostra al teaser que teniu una mica més amunt.

Evolution of dance

Un cop acabada l’edició del vídeo, també vàrem dissenyar la portada-llibre per la caixa del DVD i també la galeta dels discos. Ens encanta participar en el procés de creació audiovisual des de la idea inicial fins al producte acabat 😉

Evolution of Dance - Move and dance

Podeu trobar tota la informació dels cursos i horaris de l’acadèmia Move and Dance al seu web. Imparteixen classes de distints tipus de dansa a Manacor, Santanyí i Felanitx.

Move and Dance – Evolution of dance