Posted by on Nov 24, 2014 in , | 0 comentaris

Qui no ha desitjat alguna vegada viure una història d’amor prohibit? D’això mateix tracta el darrer videoclip de Melquiades, que hem rodat i produït a Mallorca. Avui estam molt orgullosos de presentar-vos el videoclip “Solos“, una cançó d’estil bachata composada i interpretada per l’artista cubà Melquiades.

Aquest videoclip de Melquiades relata la història d’amor prohibit entre un alumne i la seva professora. Des de la primera reunió, Melquiades ens va mostrar una idea molt clara del que volia al seu videoclip; nosaltres només vàrem posar els mitjans necessaris per a transformar les seves idees en imatges. Vàrem rodar aquest videoclip a Mallorca durant dues jornades, i amb un equip tècnic de només tres persones. Aprofito per agrair  a Carlos Javaloyas i a Ramon Rosselló la seva participació a l’equip de rodatge, i a tots els actors i extres que apareixen al videoclip Solos. Esperam que el disfruteu!

Melquiades - Solos

Melquiades – Solos | videoclip

Mallorca és un entorn ideal per a rodar videoclips a qualsevol època de l’any. Si tens una idea i vols rodar un videoclip no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Tenim els mitjans per a fer realitat la teva història i ens sabem adaptar a les teves possibilitats.

Lluís Fernández - Melquiades

Lluís Fernández – Melquiades

Melquiades Solos - Making of

Melquiades Solos – Making of

Melquiades – Solos | videoclip