Posted by on May 30, 2016 in , | 0 comentaris

Aquest és el primer videoclip que ens han encarregat amb la intenció -bé, no ens passem, millor diguem “la il·lusió”- de que es converteixi en viral aquest estiu. Fa dues setmanes Isaac León (productor i compositor musical) va venir al nostre estudi amb un projecte entre mans; sabia que podia tractar-se d’un projecte gran i comptava amb tots els ingredients per a fer-lo realitat: volia un videoclip per a Lo vamos a petar, la cançó de l’estiu de l’artista Joan de Son Rapinya.

Joan de Son Rapinya

En Joan de Son Rapinya és un humorista mallorquí amb un número de seguidors que no ha deixat de créixer durant els últims anys. Es conegut pel seu divertidíssim vídeo “Pasapalabra no me deja concursar” i el seu autènticament viral “La cobra taka taka” que d’aquí poc acumularà  els 8 milions de visionats a youtube, a més de molts altres vídeos que periòdicament va penjant al seu canal de youtube i també a la seva pàgina de facebook oficial.

En Joan de Son Rapinya  s’ha proposat donar un altre passa en la seva carrera artística i llençar Lo vamos a petar, una cançó fresca i estiuenca de la mà d’Isaac León (concorde records) i del compositor Juan Martínez (maxi music). Quan ens varen oferir passar a formar part del projecte rodant el videoclip de Lo vamos a petar no ho vàrem dubtar ni un instant 😉

Joan de Son Rapinya - lo vamos a petar

Isaac León, Joan de Son Rapinya, Lluís Fernández

El videoclip Lo vamos a petar està rodat durant una jornada maratoniana a Magaluf, una de les zones més turístiques de Mallorca. No podem deixar d’agrair a Selena Saavedra el seu ajut incommensurable per a organitzar-ho, també volem agrair de tot cor el treball professional tant de Joan de Son Rapinya com de tots els extres que es varen apuntar al rodatge i varen aguantar llargues hores al sol durant tota la jornada. Sou enormes.

Fer aquest videoclip contrarellotge ha suposat distints reptes per nosaltres, però tot el cansament acumulat que ara sentim es veu recompensat en veure que al final el vídeo funciona. I no només és que funcioni, és que en dos dies el nostre videoclip ha aconseguit arribar a les 150000 visites. Estam molt il·lusionats amb la bona acollida que està tenint entre el públic.

Foto de rodaje Joan de Son Rapinya Lo vamos a petar

Alguns dels participants del rodatge de Lo vamos a petar!

Els vídeos virals són aquells que aconsegueixen un impacte molt per damunt de la mitja degut a que els usuaris de distintes xarxes els comparteixen de forma massiva. El problema és que no existeix cap recepta per a que un vídeo es converteixi en viral a la xarxa, a vegades succeeix sense voler o sense saber per què, simplement ha d’agradar als usuaris a fi que el vagin compartint fins a convertir-lo en una gran bolla de neu. Tot el mon ho intenta, però aconseguir un vídeo que es converteixi en viral és molt difícil, pràcticament impossible. A vegades, simplement succeeix.

No sé si al final aconseguirem que Lo vamos a petar es converteixi en un vídeo viral, però nosaltres ja estam molt satisfets del punt on hem arribat en pocs dies, sabent que tot l’equip ha realitzat un projecte seriós i molt ben treballat que segur que no deixarà indiferent a ningú. Gràcies a tots els que heu format part d’aquest projecte i mil gràcies a Joan de Son Rapinya i a Isaac León per haver confiat en la nostra productora audiovisual per a fer el vostre videoclip.

I a voltros què vos sembla, ho petarem aquest estiu?

Si vos heu quedat amb ganes de més Joan de Son Rapinya aquí podeu veure Olé Olé, el videoclip que li hem preparat per a presentar-se a la preselecció d’ Eurovisión 2017.

Podeu fer una ullada a la resta de videoclips que hem realitzat a la nostra pàgina de videoclips.

Joan de Son Rapinya – Lo vamos a petar (videoclip oficial)