Posted by on Dec 1, 2016 in , | 0 comentaris

Els membres del mític grup Isla San Juan han decidit tornar a unir-se rebatejats com Isla, i tornen amb molta força i ganes de donar-ho tot. Planeta Azul és un dels principals singles que trobem en el proper àlbum d’Isla, i estem molt contents d’haver-nos encarregat de rodar el seu videoclip a Mallorca.

Planeta azul és una cançó crítica amb l’estil de vida modern que ens aboca a un món contaminat i sense sentit comú. El videoclip de Planeta Azul és molt especial, ja que podríem dir que es tracta d’un videoclip ecològic: el vàrem rodar utilitzant energies 100% renovables. Planeta Azul es va rodar a l’observatori de Costitx de Mallorca, utilitzant com a única font d’energia els seus generadors carregats amb energia solar.

sebastian-heredia-isla-planeta-azul

Els membres d’Isla són: Sebastián Heredia (veu), Antonio Jimeno (guitarra), David Balaguer (baix) i Cristian Costantini (bateria). A Planeta Azul també compten amb la col·laboració d’Isaac León (rap).

A la pàgina oficial de facebook d’Isla hi trobareu les seves últimes novetats.

Si tens una banda i voleu rodar un videoclip a Mallorca no dubtis en contactar-nos. A la nostra pàgina de videoclips podràs trobar els nostres últims treballs!

Isla – Planeta Azul | videoclip oficial