Posted by on Feb 21, 2016 in , | 0 comentaris

La bicicleta és el segon videoclip que realitzam per a Melquiades. Es tracta d’una cançó coproduïda entre Isaac León i Melquiades especialment pensada per a exercitar el cos durant les classes de zumba. El rodatge d’aquest videoclip va ser molt divertit i es va realitzar en una sola -però ben intensa- jornada. Volem aprofitar per a enviar una forta aferrada al grup de ballarines que va aguantar totes les hores de rodatge, i també a la resta de protagonistes i extres del videoclip. Gràcies a tots els que vareu participar en el rodatge del videoclip!

Ens alegra i ens semblar molt important que un artista torni a confiar en nosaltres per a realitzar més videoclips, i esperem que no sigui el darrer! 😉 Aquí podeu fer una ullada al videoclip “Solos“, l’anterior treball que vàrem realitzar per a Melquiades.

Ah! Aquí vos copio els enllaços a les respectives pàgines de Facebook de Melquiades i d’ Isaac León, per si els voleu seguir la pista!

Si tu també ets músic o tens una banda i estàs interessat en rodar un videoclip a Mallorca no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Aquí pots fer una ullada a altres videoclips que hem dirigit.

Isaac Leon & Melquiades – La Bicicleta | videoclip