Posted by on May 16, 2016 in , | 0 comentaris

Juguete de mi pasión és un tema íntim en el que Jesús El Coto comparteix amb nosaltres un fragment del seu món interior. Les pulsions de l’artista es veuen reflectides en una lletra carregada de sentiment que impactarà de ple a les ments i cors dels seus seguidors.

L’entorn musical és molt competitiu i costa molt que un artista aconsegueixi tenir visibilitat, per això ens alegra molt poder col·laborar amb artistes com El Coto -acompanyat per la seva magnífica representant Anne Ignacio– que lluiten per seguir endavant perseguint el seu somni.

Juguete de mi pasión

He de donar les gràcies a Paula Guerrero per la seva entrega a l’hora de protagonitzar el videoclip al costat d’en Jesús. També vull agrair a tots els extres que es varen apuntar al rodatge del videoclip, així com a Álvaro Company i Carlos Sanchiz que em varen ajudar a fer-lo possible. Finalment vull agrair també a Fernando Fuentes per la seva sala New Harlem i a tots els qui en algun moment ens vareu donar una mà per aixecar el rodatge.

El coto - Rodaje

Si tu també vols rodar un videoclip a Mallorca compta amb nosaltres! Fes una ullada a la nostra pàgina de videoclips per veure els nostres últims treballs i no dubtis en contactar-nos! Estarem encantats de que ens contis el teu projecte! 😀

El coto – Juguete de mi pasión | videoclip