Posted by on Nov 26, 2013 in | 0 comentaris

Disposar d’un espai web clar i accessible és vital per a qualsevol professional que vulgui donar-se a conèixer o promocionar els seus productes. Avui vos presentam un dels nostres últims treballs en disseny web: el lloc web de l’artista plàstica Caty Fiol.

Caty Fiol és una pintora i artista establerta a Mallorca que necessitava una pàgina web en la que poder exposar la seva obra pictòrica al món. Des del principi el nostre objectiu va ser dissenyar un web net i lleuger; en el que l’obra de la pintora destaqués sobre qualsevol element.

Estam molt satisfets de poder presentar-vos el web www.catyfiol.com , un dels nostres projectes de disseny web que podeu visitar aquí.

Si tu també ets un professional i necessites donar a conèixer el teu producte al món, has de saber que una pàgina web és una de les millors maneres de fer-ho. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Podem assessorar-te i dissenyar el teu web a la mida de les teves necessitats. Avui dia, si no estàs a Internet, és com si no existissis de cara als teus clients.

Caty Fiol – Artista plàstica | Disseny web