Posted by on Dec 23, 2016 in , | 0 comentaris

Staying alive és el single que dóna nom al segon àlbum de Calum Heaslip. Estam molt orgullosos d’haver realitzat el videoclip d’una cançó tan important a l’últim disc de Calum, sobretot considerant que aquest ja ha assolit el top 3 de vendes a nivell nacional.

calum-heaslip-staying-alive

Aquest videoclip, protagonitzat per Laura Parejo i l’artista mallorquí, va ser rodat a l’estudi Digitals Pro de Mallorca. Staying Alive es un videoclip íntim que tracta la relació de Calum amb la música i la seva pròpia carrera artística. Calum Heaslip ens obre el seu cor per a mostrar-nos el seu prisma més personal.

laura-parejo-calum-staying-alive

Aquest és el primer videoclip que hem editat per a Calum Heaslip i volem agrair a l’artista i als seus mànagers de Pep’s Records la seva confiança en el nostre equip. No podem oblidar-nos de Dani Mota i Joana García, que ens varen ajudar a aixecar el rodatge; gràcies a tots per fer-lo possible! Staying alive és un videoclip personal i es mereixia un videoclip elegant, estam molt contents amb el resultat i desitgem que Calum segueixi assolint èxits en la seva carrera musical. S’ho mereix.

No dubteu en seguir a Calum Heaslip a la seva pàgina de Facebook oficial!

calum-staying-alive-rodaje-v1

Alguns dels nostres videoclips son distribuïts per grans segells discogràfics, en el cas de Staying Alive és Universal l’encarregat de fer-ho a través del nou canal de VEVO de Calum. Si tens una banda i estau pensant en rodar un videoclip a Mallorca, no dubtis a fer una ullada a la nostra pàgina de videoclips i contactar-nos sense cap compromís!

Calum Heaslip – Staying alive | videoclip oficial