Posted by on Oct 9, 2015 in , , | 0 comentaris

Estam molt satisfets amb el darrer videoclip que hem realitzat per la cançó Desde la cuna, del raper mallorquí Balle Doble H, i que s’inclou en el seu disc Cogito Ergo Sum. Aquest és un videoclip àcid, crític amb un sistema social que no facilita que molts emigrants aconsegueixin prosperar en un nou país. Aquest tema de Doble H compta amb la col·laboració del raper DCO, que també és un dels protagonistes del vídeo.

El que em va resultar més curiós de la proposta de Balle Doble H va ser el fet que la lletra de Desde la cuna i el seu guió pel videoclip no tenien res en comú. Al principi aquest detall em va sorprendre, però la determinació de Doble H per a realitzar la seva idea em va portar a intentar-ho. El resultat funciona; m’ha quedat ben clar que a l’escena del rap de Mallorca hi ha molt talent i creativitat. Podeu contactar amb en Balle mitjançant el seu perfil de facebook.

Balle Doble H

Balle Doble H

El rodatge d’aquest videoclip es va realitzar durant dues jornades a distintes localitzacions de Mallorca. El guió és obra d’en Balle, ell mateix es va encarregar de buscar i reclutar als actors que apareixen al videoclip. El més curiós és que cap d’ells era un actor professional, de fet ningun d’ells havia actuat abans, i aquest fet resulta molt interessant ja que si tot funciona com toca, aporta un cert fescor a les seqüències. En qualsevol cas, tots ells varen treballar com a vertaders professionals i varen demostrar un gran nivell, que resulta palpable en el vídeo final. Voldria aprofitar per agrair a en Seju (l’actor que interpreta al funcionari) el seu aguant durant els rodatges; mai havia torturat tant a un actor (literalment) sense que s’enfonsés, el seu treball va ser excel·lent.

Seju & Miguel

Seju & Miguel

Aquí teniu el videoclip, esperem que vos agradi tant com a nosaltres!

Si tu també tens en ment rodar un videoclip professional pel teu grup no dubtis en contactar amb nosaltres i aixecarem la teva idea plegats.

Rodaje videoclip mallorca

Crèdits:

Direcció, fotografia i edició: Lluís Fernández
Operador de càmera: Carlos Sanchiz
Operador de Stedi: Nacho López-Brea

Veus – Balle Doble H i DCO.
Producció – Lapsus (Lps Beats)
Scratxos – Dj Gladi

Seju – Funcionari
Xavi – Estranger
Miguel – Matón
Brandon – Germanet

Balle Doble H Feat DCO – Desde la cuna | videoclip