Vídeo de noces professional a Mallorca

Et cases a Mallorca i vols un record del vostre gran dia en forma de vídeo? Busques un videògraf de noces professional per filmar i editar la vostra boda a Mallorca? Vols sorprendre als nuvis el dia de les seves noces amb la projecció d’un vídeo divertit protagonitzat per tots els seus amics i família? La nostra productora audiovisual posa a la teva disposició un equip de videògrafs especialitzat en rodar i editar vídeos de noces a Mallorca que estarà encantat de compartir amb vosaltres el vostre gran dia.

Sabem que cada parella és única, i per això els nostres videògrafs de noces ofereixen vídeos personalitzats i moderns, divertits i emotius; vídeos de noces elegants i de gran qualitat que queden molt lluny del típic vídeo de noces clàssic.

UN EXCEL·LENT RECORD PER A TOTA LA VIDA DEL VOSTRE GRAN DIA

Ens agrada fer vídeos de noces que contin històries, que siguin originals i que tenguin una estètica elegant i impecable. Disposem d’equips de rodatge professional de primera línia, equipats amb òptiques cinematogràfiques per tal d’oferir una qualitat d’imatge excepcional. Sempre estem oberts a les vostres idees i suggeriments del “què” i el “com” vos agradaria filmar el dia de la vostra boda. El més important per nosaltres és que gaudiu al màxim el vostre gran dia i que quedeu totalment satisfets tant amb el nostre equip de videògrafs com amb el vídeo de boda.

Video-Boda-24

Captam moments únics, cream records inoblidables

VIDEÒGRAFS DE NOCES AMB ESTIL I EXPERIÈNCIA

Coneixes els avantatges de rodar les teves noces a dues càmeres? T’agradaria que incloguéssim en el vídeo entrevistes a la teva parella i als convidats? Vols que també rodem un videoclip amb tots els convidats al llarg del dia de les noces? Vols una càmera gopro dins el cotxe quan aneu de camí al convit? T’agradaria projectar un petit vídeo del que hem rodat durant el dia el mateix vespre durant el sopar? Sí, són moltes possibilitats, per això disposem de distints paquets i pressupostos de vídeo de noces per adaptar-nos al vostre gust i necessitats. La vostra imaginació serà el nostre límit.

Conta’ns com seria el teu vídeo de noces perfecte i te’l farem a mida!

vídeo-noces-mallorca-01

GALERIA DE FOTOGRAMES DELS VÍDEOS

Vídeo de noces a Mallorca | Lluís Fernández | modif: 08/11/2016